Yllana brengt Europees varietétheater

Print
Yllana brengt Europees varietétheater

Yllana brengt Europees varietétheater

Houthalen-Helchteren -

Tijdens het feest van de 25ste verjaardag van het internationaal lachfestival toont het cultuurcentrum Casino, met steun van de gemeente, een uniek visueel en komisch toptheater uit Spanje tijdens de lachgala in de schouwburg.
Het feestprogramma bevat traditionele onderdelen met de opening van een cartoontentoonstelling op woensdag 4 juli om 17 uur.

De workshops kindercircus starten al op 3 juli met een eindvoorstelling op donderdag 5 juli om 19 uur.

De workshop clownerie voor volwassen olv Joseph Collard (cirque du soleil) start op donderdag 5 juli om 9.30 uur tot vrijdag 6 juli 18 uur met een presentatie tijdens de officiële opening van het lachfestival in het centrum vanaf 19.30 uur.
Top of the bill is de Europese lachproductie Sensormen op zaterdag 7 juli om 20 uur van het Spaanse clownesk kwartet Yllana. Een combinatie van techno-beats, visuele effecten en komische grappen. Een buitenkans in onze provincie én echt iets om tijdens de vakantie niet te missen. Dit wordt voorafgegaan om 19 uur in de balzaal door een hilarische conference 'spoedcursus humor' genaamd, van de bekende Nederlander Bastiaan Geleijnse. Men kan beide voorstellingen volgen of één van de twee. Wel op tijd reserveren.
De feestelijkheden worden zondag 8 juli afgesloten in openlucht op het domein Kelchterhoef. Het begint met fietsen in de natuur en wie onze improgroep Noevoo-T wil zien moet in de namiddag als stopplaats het kunstenkerkje van Laak kiezen.
Info & reservatie programma cultuurcentrum 011/600670
Méér info www.lachfestival.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio