Rapid Waterschei tennist splinternieuwe terreinen in

Print
Rapid Waterschei tennist splinternieuwe terreinen in

Rapid Waterschei tennist splinternieuwe terreinen in

Genk -

Tennisclub Rapid Waterschei heeft een aantal spiksplinternieuwe tennisterreinen ingehuldigd. De massa kwam daarvoor op de been naast de Christus Koningkerk van Waterschei. "Wij zijn de allereerste tennisclub in Vlaanderen die dit soort terreinen in 'smashcourt' liet aanleggen", bluft P.

R.-man Danny Timmermans van Rapid. "Op dergelijke velden kan je eigenlijk het hele jaar door tennissen, in de regen zelfs. Vergeleken met de traditionele 'gravelterreinen' hebben deze nieuwe velden dus niets dan voordelen", vertelt Danny.

Atletico Madrid-keeper Thibaut Courtois nam het nadien in een heuse demonstratiewedstrijd op tegen de Genkse burgemeester Wim Dries. "Ik heb liever dat je de uitslag van dit duel niet verklapt in de pers", smeekte Wim Dries na de wedstrijd. De vele clubleden van Rapid en wat gastspelers van 'Tennisdel' konden na de plechtigheden zelf kennismaken met de nieuwe ondergrond op het tennisveld. "Prachtig om hier op te kunnen spelen hoor", grinnikte schepen van Sport Luc Dullers die ook weinig info kwijt wilde over de uitslag van zijn duel tegen OCMW-voorzitter Guido Vandebroeck. Als dat alles maar geen minder goede voortekenen zijn voor de komende verkiezingen..

Meer over Rapid Waterschei op www.tcrapid.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio