Dienst Radiologie van ZOL kookt vijfgangenmenu

Print

Dienst Radiologie van ZOL kookt vijfgangenmenu

Genk -

De dienst Medische Beeldvorming van het Ziekenhuis Oost-Limburg heeft al lang de reputatie van een gezellige dienst te zijn. Culinair valt er altijd wel iets te beleven: traktaties bij verjaardagen en geboorten, bij jubilea en pensioenen, meerdere feestjes per jaar, .

.. Nu blijkt dat er ook enkele zeer goede 'amateur'-koks aanwezig zijn. Daarom werd onlangs een culinaire teambuilding activiteit georganiseerd.

Met meerdere teams werd een volwaardig 5-gangenmenu op tafel getoverd. Team apero verzorgde de receptie met hapjes. Team vis serveerde een smakelijk stukje kabeljauw en team vlees kon pronken met een sappig varkenshaasje. Team dessert verzorgde een immens nagerechtenbuffet. Dit alles vond plaats in zaal de Kring in Waterschei. Voor de gelegenheid werd de zaal gezellig aangekleed door team deco. Tussendoor was werkelijk iedereen wel eens aan de slag met opdienen, afruimen en afwassen, zodat we in de late uurtjes alles netjes konden achterlaten. De opbrengst van de avond wordt integraal geschonken aan een goed doel. Deze gezellige en vooral lekkere avond in een opperbeste stemming toont aan dat ze op de Medische Beeldvorming niet alleen de handen uit de mouwen kunnen steken, maar ook het hart op de juiste plaats hebben.

(Tekst samen met fotoreportage ingezonden door de medewerkers van Medische Beeldvorming ZOL)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio