Middenstand in de lift: ondernemersloket, ondernemerscafé, vijf nieuwe zaken

Print
Middenstand in de lift: ondernemersloket, ondernemerscafé, vijf nieuwe zaken

Middenstand in de lift: ondernemersloket, ondernemerscafé, vijf nieuwe zaken

Herk-de-Stad -

De voorzitter van de Herkse Middenstandsraad Gunter Vanreppelen is tevreden met de start van nieuwe zaken in het Centrum van Herk-de-Stad. ”Maar liefst vijf nieuwe zaken zijn de laatste weken opgestart in het Centrum. Dit geeft een nieuwe impuls aan he handelsactiviteiten en de aantrekkingskracht van het centrum,” zegt de voorzitter.


In volgorde van opstart is er de kledingzaak Aluse op Markt 30 met Kimps Ingrid, de broodjeszaak en eethuis Double4ce met Rita Martens, dr Vanweddingenlaan 26 bus 2, het schoonheidssalon Rituelle van Ornella Iaccino Markt 15, Schoenmakerij Mono dr Vanweddingenlaan 26 bus1 met Gert Cools en het ijssalon Megusto op Markt 25 van Joris D'Haene.

“De Herkse Middenstandsraad gaat ook van start met een ondernemersloket in samenwerking met het stadsbestuur. Bij Roger Meynen, verantwoordelijke ambtenaar kunnen actieve of startende ondernemers terecht voor allerlei info, gaande van gewoon informatie tot aanvragen voor allerlei vergunningen of overheidstussenkomst en tewerkstellingsvoorwaarden enz.” zegt voorzitter Vanreppelen.

Ook een nieuw én plezant initiatief is de maandelijkse “ondernemerscafé” waar het ondernemersloket zal toegelicht worden op donderdagavond 5 juli – hier worden nog uitnodigingen voor rondgestuurd.
In een losse avondbijeenkomst van het ondernemerscafé kunnen de zelfstandigen ondernemers, handelaars en industriële ondernemers maandelijks, telkens op een andere locatie, mekaar vinden in een gezellige en ongedwongen sfeer. Het bestuur van de Herkse Middenstandsraad zal daar telkens vertegenwoordigd zijn en gezien het een open bijeenkomst is zijn andere belanghebbende ook welkom.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio