Na een denderend seizoen hield KFC Flandria promotiefeest

Print

Na een denderend seizoen hield KFC Flandria promotiefeest

Beringen -

16 juni: Promotiefeest Flandria Paal

Na een denderend slot in de eindronde wist KFC Flandria Paal toch nog de promotie af te dwingen naar 2de Provinciale. Ook de U21 speelde dit jaar kampioen.

Een dubbele reden om even een promotiefeest te organiseren.

KFC Flandria Paal was blij dat men vanuit de omliggende gemeenten enkele afgevaardigde mochten verwelkomen. Secretaris Stefan heette dan ook iedereen van harte welkom.

Waarna hij de micro snel doorgaf aan voorzitter Jos, deze was fier dat hij al in z’n 3de jaar dat hij voorzitter is de eerste promotie vast heeft.

Een promotie die, eerst en vooral door de spelers op het plein die het moesten doen, maar ook de puike begeleiding door de trainers, afgevaardigden en de niet nalatende inzet van vele vrijwilligers.

Daarop nam schepen van sport Gilbert het woord om de nodige felicitaties in zijn naam maar ook van de stad over te brengen.

Hij kijkt ook al uit naar onze ‘dorpsderby’ Paal – Tervant en Tervant – Paal (of zal het omgekeerd zijn)

Voor de Beringse verstandhouding en het gewest Beringen nam Harry tenslotte het woord.

Fier was hij te kunnen zeggen dat KFC Flandria Paal verdiend de eindronde heeft gewonnen en ze de enig ploeg is in het gewest Beringen dat promoveert! Hij had vervolgens het vooral over spelers en trainers die, weliswaar miniem, maar toch wat beloond worden.

Hun inzet op en naast het plein moet een weerspiegeling zijn dat ze hun hobby kunnen uitoefenen en wie weet toch nog wat hogerop te geraken.

Maar vooral had hij het (en terecht) over RESPECT. Respect voor al degene die zich belangeloos voor niets zich dagdagelijks inzetten voor de leefbaarheid van de club. Vrijwilligers die ook hier schaars zijn, middelen die men goed doordacht moeten besteden.

Genoeg gesproken.

Eerst werden de U21 in de kijker gezet. Deze groep wist de titel in hun reeks te behalen. De spelers hielden er aan dat zij hun trainer Urbain Vanderlinden een geschenk mochten overhandigen voor zijn inzet en de techniek die hij nog heeft bijgebracht.

Vervolgens waren het de spelers van de Aploeg die hun trainer Freddy Peremans, hulptrainer Rudy Eerdekens en keeperstrainer Jef Christiaans met een geschenk bedankte. Flandria had ook nog een mooi korf voor vrijwilliger Raymond Deelkens als dank voor z’n jaren totale inzet voor de club, maar nu met wat spijt de club verlaat.

Nog een glaasje een babbel en dan was het aan de DJ om het feest echt te laten beginnen.

AC²

meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio