Rapid Waterschei viert zondag opening vier smashcourt terreinen

Print
Rapid Waterschei viert zondag opening vier smashcourt terreinen

Rapid Waterschei viert zondag opening vier smashcourt terreinen

Genk -

Bij de tennisclub Rapid Waterschei zal zondag 17 juni in gouden letters in de clubannalen worden bijgeschreven. "Wij gaan namelijk op onze locatie enkele spiksplinternieuwe 'smashcourt terreinen' feestelijk openen", vertelt project manager Danny Timmermans.

"Groot voordeel van deze terreinen is dat je er onmiddellijk na een regenbui terug op kunt spelen. En zelfs tijdens de winterperiode kan je op deze ondergronden heel normaal tennissen," vertelt Danny.

Rapid is bijzonder fier op de investering die de club aandurfde. "We zijn een van de eerste clubs in ons land waar dergelijke velden werden aangelegd. We voorzien dan ook op zondag 17 juni een feestelijke opening van deze terreinen met vanaf 18 uur enkele demonstratiewedstrijden. Het volledige schepencollege van Genk beloofde een balletje te slaan, maar ook Thibaut Courtois (ex-KRC.. nu Atletico Madrid) zal van de partij zijn om in tennistenue te fungeren voor de feestelijke massa. Achteraf kan gezellig worden bijgepraat bij een hapje en een drankje", vertelt Danny Timmermans nog. "Maar vanaf 18 uur zal hier dusde bom ontploffen. Heel tennisminnend Genk is bij deze van harte uitgenodigd."

Programma:
17u Officieel gedeelte voor de genodigden..
18u Demonstratiewedstrijden voor de vips en clubspelers
19u Receptie
20u Op reuze-scherm EK-Voetbal
Nadien: muziek en dans

Meer over Rapid Waterschei op www.tcrapid.be of dtimmermans@telenet.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio