Zuma Snooker Club eert zijn kampioenen

Print

Zuma Snooker Club eert zijn kampioenen

Peer -

Op het jaarlijkse clubfeest van Zuma Snooker Club werden afgelopen weekend alle snookerspelers die een uitzonderlijke prestatie geleverd hadden afgelopen seizoen in de bloemetjes gezet.

De zaterdagploegen Zuma K (Jimmy Gorissen,Pascal Meubis,Johan Schrijvers) en Zuma J (Wim Daniels,David Bartholmé,Stefan Louwette) werden kampioen in respectievelijk eerste en tweede zaterdag.

De A-ploeg (Mario Van Herk,Nicky Godeyne,Bjorn Achten en reserven Johan Schrijvers en Peter Bertens) werden verliezend finalist Limburgse beker en vice Belgisch Kampioen teams.

Enkele jeugdspelers konden zich onderscheiden bij zowel de junioren (-21) als bij de kadetten (-16). Zo was er Jan Corten die de titel van Vlaams en Limburgs kampioen bij de kadetten kon binnenhalen.

Nicky Godeyne deed daar nog een schepje bovenop door bij de junioren Limburgs, Vlaams en Belgisch Kampioen te worden. Op het Belgisch Kampioenschap jl waren er Mario Van Herk (Halve finale mannen, halve finale Masters (+40), halve finale dubbels samen met Peter Bertens) en vicekampioen op het Eurpees Kampioenschap voor landenteams (met René Hemelsoet) en Sybren Sokolowski (halve finale kadetten).

Peter Bertens bekroonde zich in Nederland dan tot Nederlands Kampioen Masters. Op het clubfeest werd Johan Schrijvers ook nog bekroond tot clubkampioen 2012. Tevens werd voorzitter Jan Willekens gelauwerd om zijn oeverloze inzet in zowel de club als de werking, met het niet onaanzienlijke aantal jeugdspelers. (Zuma Snooker Club telt immers de helftvan het gehele Belgische bestand aan -16 jarige snookerspelers).

U ziet het: het snooker in Limburg beleeft weer hoogdagen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio