DHL

Ik woon 58 jaar in Zaventem en hoor geen vliegtuigenlawaai, ook, 's nachts niet. Ik werk overdag en zo komt het dat ik 's nachts slaap. Weet je: onze streek kreeg 3 geschenken uit de hemel. Brussel, de hoofdstad van Europa en "das nie niks". Op 10 miniuten van Brussel de bestgelegen en prachtige luchthaven van Zaventem met een enorme toekomst, in het bijzonder voor de werkgelegenheid met daarbij het beste voorbeeld DHL.

Peter Berix - Dilsen-Stokkem

Enkelen, wellicht 50 per gemeente, zijn bezig met deze economische welvaart

kapot te neuken. Bijna allen zijn dit inwijkelingen. Een buurman voerde reeds actie vóór hij was verhuisd. Deze beperkte groep zijn lui die overal problemen zullen hebben : vliegers, treinen, auto's, kraaiende hanen, hondengeblaf, onaangename geuren van de boerderijen..... Zij moeten hier niet komen wonen. Het ergste van al vind ik dat de media, ook de krant die ik alle dagen lees, maar in het bijzonder de T.V., zoveel aandacht besteedt aan wellicht niet meer dan 50 mensen op de 10000.

Wij, die andere 9950 moeten dit allemaal slikken.

Aan Verhofstadt en de regeringen: dien het belang van ons land en stuur de actievoerders naar de maan waar, naar het schijnt, het zeer rustig is. Beste mensen wordt eens wakker, begin eens nuchter en realistisch na te denken ! Jullie beseffen niet goed wat jullie teweeg hebben gebracht. Jullie kunnen niet slapen omwille van de nachtvluchten, maar ik denk dat jullie gewoonweg niet meer wakker worden ! Jullie beseffen niet dat het hier om het inkomen van duizenden mensen gaat. Indien deze mensen hun job verliezen, zijn de gevolgen voor hun veel dramatischer dan de resultaten van de studies die enkele medische profs gemaakt hebben over de gezondheidstoestand van de mens bij een toename van nachtvluchten ! Zie maar enkele jaren geleden wat er in sommige gezinnen is gebeurd bij Ex-Sabeniens. Of zijn jullie dit allemaal al vergeten? Geen werk is geen geld met als gevolg en hetgeen heel begrijpelijk is in onze hedendaagse welvarende maatschappij dat hieruit depressies, zelfmoorden en andere miséries uit voortvloeien !!

Het belangrijkste voor elk mens is op de eerste plaats zijn werk, want werk is de drijffactor van ons leven.

Het grootste probleem op dit moment zijn niet de nachtvluchten, maar de mensen zelf. Zij kunnen niets meer verdragen van zijn medemensen, zijn rap irriteerbaar en egoïstisch, ze zoeken problemen ! Tot spijt heb ik vastgesteld dat de grootste kern van deze actiegroepen inwijkelingen zijn, niets op tegen dat deze mensen hier zijn komen wonen maar zij weten niet of vergeten dat de meest omliggende gemeenten hier gegroeid zijn op economisch en financieel vlak dankzij de luchthaven.

Ik woon zelf in Zaventem en ben opgegroeid in Steenokkerzeel. Mijn ouders,

grootouders en overgrootouders zijn hier ook opgegroeid en deze mensen heb

ik hier nooit over horen klagen. Er zal wel altijd ergens een plek zijn waar er hinder is van om het even wat bv. spoorweg, autostrade, drukke provinciale baan, koeien, .....enz., mensen ik weet dat België een klein landje is maar ben er zeker van dat jullie nog wel ergens een rustig plaatsje vinden. Leer leven in de toestand waar we ons allen in bevinden en steel geen jobs van anderen !!!!!!

Leer te leven met de voor- en nadelen en met je medemens.