DHL voorspelbare afloop

Het bestuur van dit land lijkt meer en meer op een gigantische soap-serie. Ik kijk al uit naar het vervolg.

Paul Schietekat - Sint-Niklaas

DHL is weeral eens een voorbeeld waarom internationale bedrijven weinig of geen interesse meer hebben in België. Het communautaire gekibbel, welke volgens meerdere kopstukken, niet aan de gewone burger is besteed, eist opnieuw haar tol.

Maar geen nood, want onze premier heeft een begroting in evenwicht. Ik zei, een begroting in evenwicht. Hij zei ook, een begroting in evenwicht. Zoals andere parlementsleden ook zeggen, een begroting in evenwicht.

Intussen geraakt onze bedrijfszekerheid "uit" evenwicht, maar geen enkele regering ziet de bom komen. Zoals altijd, is ons landje iets achter op de buurlanden, waar reeds nu serieus aan de alarmbel getrokken wordt. België volgt !! Zeker weten.

Geen nood, want wij gaan iedereen langer laten werken. 30 dwangmaatregelen zijn hiervoor voorzien. Je zal het zien !! En als dit niet voldoende is, komen er nog wat bij.

Intussen vluchten bedrijven het land uit, zonder achter zich te kijken en sans rancune. De vakbonden bewerkstelligen deze vlucht, door met hun stakingen de kraan nog sneller dicht te draaien.

Gevolg : Er zal geen werk meer zijn. Waarvoor deze 30 dwangmaatregelen zullen dienen, mag Joost weten.

België : de soap-serie ! We kijken ernaar uit !