Accijnzen op steenkool

Didier Reynders wil ASAP de accijnzen op steenkool terug afschaffen. Zou u beter ook niet de accijnzen op diesel afschaffen, want dit treft het grootste deel van de Belgische bevolking. Ook met als reden: wegens de te hoge brandstofprijzen. Of moeten we allemaal zoals vroeger leven:

Krista Farmer - Heusden-Zolder

- Werknemers met weinig geld: langs de fabriek wonen, fiets gebruiken (ofwel het openbaar vervoer), verwarmen met steenkool en op vakantie gaan bij een familielid in Brussel.

- Mensen met véél geld: op het mooie platteland wonen, rondrijden met een eigen vervoer, verwarmen met stookolie, de arme bevolking uitbuiten en op vakantie gaan in het verre Afrika.

Belgen wanneer worden jullie wakker? Reageer eens samen op zaken, die niet kunnen. In plaats van ja te knikken en de Vlaamsgezinde partijen in hun communautair spelletje te geloven. Want zodra zij aan de macht zijn, houden ze toch geen rekening met u.

Ik leef liever gelukkig, met geld, met werk, sociaal, etc. In plaats van ongelukkig, zonder geld en werk, anti-sociaal, etc.

Want het is tegenwoordig toch erg om tegen een onbekende een 'goede dag' te zeggen.