Sluiers, burka' s en andere fdoekjes

Waar halen die islamieten toch het recht om zo van hun theater te maken als hen eens wat sociaal verboden wordt! Overal en constant wordt er gegooid met woorden als racist, Vlaams blokker, enz... het centrum voor gelijke kansen wordt zowaar bestormd. Kortom het hele land wordt in rep en roer gezet omwille van wat' stofdoekjes.' De omstreden burka' s halen zelfs het nieuws (nog méér aandacht!)! Snappen die mensen dan niet, dat zoiets dragen, niet in onze cultuur past! Het is bijna hetzelfde als kortgerokt een moskee binnenstappen, dat doen wij ook niet, uit respect!

H.H.

Ik vraag mij soms af wat er in de islamitische wereld zou gebeuren, als wij met. duizenden katholieken, het islamitisch straatbeeld zouden veroveren met kruistekens en kerken!

Want hier gaat het volgens mij om: het geloof verspreiden en de wereld.veroveren, want Allah is groot! En het grappige aan heel de situatie is dat onze regering er nog met open ogen intrapt!

Met die geloofsverspreiding en het openstellen van de grenzen halen we ook nog eens fundamentalisten in ons land. Een ideaalbeeld voor terroristen, want gebukt onder onze waarden en normen, durven wij amper nog een uitspraak doen die iets of wat gekleurd is, zonder bestempèld te worden als racist, Vlaams Blokker, enz, m.a.w. de weg ligt open! Waarom heeft het Vlaams Blok zoveel stemmen gehaald? Leren de andere partijen hier dan niets uit?

Laat België aub België blijven, met heel haar geschiedenis en cultuur,. waarin de fuetzak en net Atotnlum dèS'ymbolen zijtHm niet 'de'stofdoekjes' en 'de kebabzaakjes'! ' .

Dus: allen welkom, maar leef aub. naar de nonnen en waarden van het gastland.

Wedden dat integreren dan veel gemakkelijker zal zijn?