Ingrid Erlingen lijsttrekker voor Vooruit 2012

Reeds vorig jaar kondigde Sp.a -Dilsen-Stokkem aan dat men met een open lijst onder de naam "Vooruit 2012" naar de kiezer zou trekken.Een bewuste keuze om vooral aan te geven dat gemeenteraadsverkiezingen over het lokale beleid gaan, over dat wat in Dilsen-Stokkem gebeurt.

sylvain sleypen

Naast de sp.a-kandidaten is er een prominente rol weggelegd voor idereen die zijn verantwoordelijkheid wil opnemen in het lokale beleiden wiens hart doordrongen is van de warme sociaalprogressieve ideeën.

Gelet op het vernieuwend karakter van de lijst was het logisch dat men zou uitpakken met een nieuwe lijsttrekker. Ingrid Erlingen, sedert 2004 in de gemeenteraad en sedert 2007 schepen zal de lijst aanvoeren.Ook in haar dagdagelijkse job behoren beleidsvoering en politieke afwegingen tot haar kerntaken. Sedert 1997 is Ingrid kabinetsmedewerkster bij de provincie Limburg, respectievelijk voor eregedeputeerde Sylvain Sleypen en nu bij Gedeputeerde Walter Cremers die bevoegd is voor Ruimtelijke Ordening, Sport en Dierenwelzijn.

De lijst bestaat uit ongeveer de helft mensen die voor het eerst kandidaat zijn. Enkele opvallende namen zijn Bart Bisschops, Fiel Haldermans, Nancy Willen, Koen Sleypen, Conny Mertens, Stefano Giulliani, Magith Wahabi,A rlette Wetzels en Tom Looffen.De vaste waarden Pierre Houben, Mathieu Schurgers, Jan Braun en Rik Neyens sluiten samen met de uittredende gemeenteraadsleden Ludo Curvers en Tiziana Marini de lijst af.

Aangeboden door onze partners

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio