Leerlingen Agnetendal helpen bij Fun-athlon BuSo St.-Elisabeth

Print
Leerlingen Agnetendal helpen bij Fun-athlon BuSo St.-Elisabeth

Leerlingen Agnetendal helpen bij Fun-athlon BuSo St.-Elisabeth

Peer -

Plezier, sport en integratie waren de kernbegrippen tijdens de eerste Fun-athlon die BuSo St.-Elisabeth Wijchmaal op vrijdag 11 mei aan het sportcomplex De Deust in Peer organiseerde. De leerkrachten lichamelijke opvoeding van St.-Elisabeth hadden een zeer uitgebreid en gevarieerd sport- en funprogramma opgesteld waardoor alle opleidingsvormen van het BuSo aan bod konden komen en waarbij onder meer leerlingen van Agnetendal hun steun verleenden.

Zo zorgden de leerlingen van Onthaal en Public Relations voor het onthaal van onder andre de lesgevers en voor de receptie voor de genodigden. De leerlingen van het 5de jaar Sociale en Technische Wetenschappen waren ingeschakeld in de begeleiding van allerlei leerlingen van het BuSo en daarnaast werden de gewone lessen LO van Agnetendal die dag ook in het programma van de Fun-athlon ingepast.

Q-music zorgde met zijn ResQ-team onder leiding van Showbizz Bart voor de mascotte van de dag en presentator Maarten Cox van TVL praatte de Fun-athlon aan elkaar. De leerlingen en leerkrachten van Agnetendal hebben door deze Fun-athlon niet alleen meer inzicht gekregen in de wereld van hun de BuSo-leerlingen, maar ze hebben ook meer waardering leren opbrengen voor het engagement van de begeleiders van St.-Elisabeth Wijchmaal. Deze Fun-athlon was een mooi voorbeeld van een geslaagde integratiedag.

Meer info en foto’s op www.agnetendal-peer.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio