thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Succesvol galaconcert van Koninklijke Harmonie Salvia

De Koninklijke Harmonie Salvia en de jeugdharmonie brachten zaterdag 28 april hun jaarlijks galaconcert. Dat stond dit jaar volledig in het teken van de zee en het concert kreeg dan ook de toepasselijke titel “Salvia Ahoy” mee.

Zaal De Bammerd in Heers was volgelopen tegen 20 uur toen de jeugdharmonie de avond mocht openen.

An Christiaens

Voor verschillende jonge muzikanten was het hun allereerste galaconcert, en ze hebben het er schitterend vanaf gebracht.

Vervolgens was het de beurt aan de grote harmonie. De afgelopen weken en maanden was het alle hens aan dek om het publiek deze muzikale ‘cruise’ te kunnen aanbieden. Tijdens het eerste deel van het concert werden enkele zwaardere werken gebracht, na de pauze kwam het lichtere werk aan bod. Er was plaats voor zeemansliederen, The Beatles (met een bewerking van Yellow Submarine) en filmmuziek van o.a. Pirates of the Carribean. Afsluiter van de avond was de muziek van de film “Titanic”, met onze eigen Céline Dion die live “My heart will go on” zong.

Dirigent Ronny Ramaekers blikte tevreden terug op de avond, en ook voor voorzitter An Christiaens was de avond geslaagd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer