KAJ-Elen neemt deel aan Lakeracers

Op 29 april werd het evenement ‘Lakeracers’ georganiseerd aan de Sporta Beachclub Maaseik (Heerenlaak). Dit unieke evenement was het eindwerk van 4 studenten aan de KHLim.

Bij de ‘Lakerace’ was het de bedoeling dat de teams met een zelf geknutseld voertuig zo snel mogelijk de schans afrijden, het platform op het water trotseren en dan zo snel mogelijk de bel doen rinkelen.

Sandra Heymans

De wagen mag hierbij niet in het water terecht komen en er mocht ook geen voet op de baan gezet worden.

Spektakel gegarandeerd dus!

Onder de 15 deelnemende teams tekenden ook twee ploegen van de kajotters van Elen present.

Na een, niet zo vlotte, start van de oudere KAJ-garde (Ben Opdenakker, Rik Bohnen, Timmy Jame en Tom Geelen), ging de jonge generatie (Martijn Segers, Robin Clerkx, Tim Schulpen en Tom Aerts) met de eerste tijd aan de haal.

Na de pauze mochten de deelnemers nog een tweede poging wagen. Even zag het er nog goed uit voor de mannen van KAJ-Elen, want ze stonden op de eerste en tweede plaats. Maar uiteindelijk strandde de jonge garde op plaats 2 en moest de oude garde genoegen nemen met plaats 4.

De avonden van hard labeur hebben geresulteerd in een prachtige prestatie. En de, in grote getale opgekomen, Elerse supporters zagen dat het goed was.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer