OKRA Bilzen Centrum zet de lente in

Op donderdag 26 april hield Okra Bilzen Centrum weer haar jaarlijks lentefeest. Er waren niet minder dan 110 senioren aanwezig die genoten van een gezellige namiddag en een lekker etentje.

De toneelgroep had ook haar beste beentje voorgezet en had gezorgd voor twee mooie toneelstukjes.

rudi smets

Ook Schepen Jos Roebben bracht een bezoekje. Tijdens de pauze werd er gezellig gebabbeld, iets wat te weinig gebeurt in deze jachtige tijd.

Okra Bilzen centrum werd in 1960 opgericht door onder andere Jules Gonnissen en Lathouwers Winand. De vereniging telt momenteel zo een 210 leden. Op woensdag namiddag wordt er gefietst in 2 verschillende groepen: de jongere senioren fietsen een 30-tal km en de al wat ouderen zo een 20-tal.

Onder leiding van Lilliane Lambrechts wordt er ook elke woensdagnamiddag een 8-tal km gewandeld. Om de veertien dagen wordt er ook gekaart en bingo gespeeld in de Pabilo en dit onder leiding van Adeline Pannemans.

Verder is er nog een toneelgroep en een creagroep. Het huidige bestuur bestaat uit voorzitter Martin Thijs, secretaris Emile Smets en schatbewaarder Lilliane Lambrechts. Verder zijn er nog een zestal bestuursleden en één bode.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio