Alle kinderen welkom op We Love Lommel

Lommel maakt zich op voor een geweldig kinderfestijn op dinsdag 1 mei van 14u tot 17u. Alle kinderen van Lommel en omstreken zijn welkom om zich op het Lommelse marktplein te komen amuseren.

Deze knotsgekke en dansbare kinderhappening heeft als rode draad Anick van de ketnetband.

Kris Verduyckt

Op het podium zal zij spelletjes spelen en liedjes zingen. Op de dansvloer verwelkomen we balletgroep Pantarei, rolstoelduo Silke en Frauke en Belgische kampioenen Elien en Greet, dansgroep Switch, een danskoppel van DoReMi, de vergeetmenietjes en The Swanny River Country Dancers.

Rond het marktplein komen de kinderen de suikerfee tegen met haar roze suikerspinnenkraam en gratis suikerspinnen en ook het knotsgekke autootje “De Mochet”. Ook oldtimers waar ze van poffertjes en wafels kunnen smullen.Kinderen kunnen naar een poëtisch kapsalon: babbelende en dichtende kapsters die elk kind van een grappig kapsel voorzien met pluimen, draadjes, kralen, kleursel en bloemen. Er zijn workshops waar de kinderen leuke dingen kunnen maken: hawaïslingers, vriendschapsbandjes en cupcakes. Of ze kunnen spelen op een van de attracties!

Een heus kinderfestijn dus!

De organisatie is in handen van Lommel Creatief i.s.m. de VZW Germinal Cultuuropbouw t.g.v. de dag van de arbeid.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio