Drie-landenloop Bree-Geldern

Op zaterdag 5 mei 2012 organiseren de steden Geldern (Duitsland) en Bree de 24ste editite van de 3-Landenloop Bree-Geldern in samenwerking met de vereniging GSV 09/34 en de Breese joggingclub ‘JEM’.

Deze dubbele marathon van in totaal 86 km wil alle lopers de kans geven in groep te laten lopen, ongeacht of men een goed getrainde recreatiejogger of een minder goed getrainde atleet is.

Dienst info Stad Bree

Er wordt op geasfalteerde wegen en fietspaden gelopen onder begeleiding van fietsers en voertuigen. De begeleiding bestaat verder uit een bevoorradingsbus die de lopers op regelmatige afstanden opwacht en een voertuig van het Rode Kruis. Lopers die onderweg in de estafette willen instappen, kunnen zich aanmelden bij de bevoorradingsbus. De lopers vertrekken in Bree om 8.30 u aan de sporthal in Bree. De aankomst in Geldern is voorzien omstreeks 18.00 u. De huldiging vindt plaats om 18.45 u aan het gemeentehuis van Geldern.

Hiernaast is er ook een parcour uitgestippeld voor fietsers. De fietsers moeten zonder etappe-indeling de totale afstand afleggen. Het vertrek is voorzien om 8.30 u aan de sporthal te Bree. Voor de lopers en fietsers zijn twee verschillende routes voorzien. Omstreeks 19.00 u worden de fietsers gehuldigd in Geldern aan het stadhuis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio