Tweede jeugdvolleybaltornooi in Overpelt

Zondag 29 april ging in de sporthal van Overpelt het jaarlijkse jeugdvolleybal tornooi door. Dit jaar tekenden 18 ploegen present in de categorieën 1-1 (gemengd), 2-2 (gemengd), miniemen (meisjes), kadetten (gemengd) en scholieren (meisjes en jongens).

Hanne Jacobs

Voor het eerst op ons tornooi nodigden we ook de allerkleinsten van de clubs uit. Zij lieten zien wat ze waard waren gedurende de voormiddag. Een dikke proficiat aan de kinderen van Achel, Peer en Overpelt.

Bij de miniemen was het VC Overpelt die hoogste schavot mocht bezetten. Een categorie hoger, de kadetten, was de eindstrijd tussen Roveka Stevoort en Tamera Lummen (zie foto) buitengewoon spannend, waarbij eerstgenoemden aan het langste eind trokken. Bij de scholieren meisjes was de eer weggelegd voor Avoc Achel om hun troffee mee naar huis te nemen. Stalvoc Beverlo mocht op zijn beurt de prijs in ontvangst nemen voor de scholieren jongens.

In naam van de organisatie willen we alle deelnemende ploegen bedanken, maar ook ouders, supporters, sympathisanten... Graag ook onze dank aan de sponsors om deze mooie dag mogelijk te maken.

Onder de aanwezigen ook dit keer weer Pieter Verhees, speler van Noliko Maaseik en de Belgische nationale ploeg. Als jeugdproduct van Volleybal Club Overpelt (VCO) kwam hij de jeugdwerking een hart onder de riem steken.Nog even vermelden dat op 20 mei de heren oefeninterland België - Portugal zal plaatsvinden in provinciale sporthal Dommelhof te Neerpelt. Organisatie van deze oefenwedstrijd gebeurd door VCO. Meer info op onderstaande website.Voor de deelnemers en sympathisanten van dit tornooi: foto's zijn te bezichtingen op volgende website: http://www.volley-overpelt.be/


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio