Magreb United wint na de Beker ook de Supercup

VERSLAG SUPERCUP OETERSE LIGA:

Vr. 27/04/2012: 19u30: ZVK Sportkring – Magreb United 6 – 15:

Een gehavende thuisploeg, slechts 5 spelers en dus geen wisselspelers, speelde een archislechte partij tegen de bekerwinnaar. Ondanks een vroege voorsprong van ZVK Sportkring werd het een kat-en-muisspel tegen een ontketend Magreb United.

Georges Stinkens

Tussen minuut 7 en 13 scoorde de bezoekers zes keer: 1 – 6. Nog geen kwartier gespeeld en de veer was reeds gebroken bij ZVK Sportkring. Zij legden zich al vroeg neer bij het meesterschap van Magreb United. De rust werd bereikt met een 3 – 10 tussenstand. Over and out dus voor ZVK Sportkring!

In de tweede helft volgde het debuut van “fotograaf” Andrea van Heddegem bij ZVK Sportkring. Deze razendsnelle spits pikte zijn doelpuntje mee en verkortte tot 6 – 10. Maar verder kwamen ze niet. Magreb United liep met de vingers in de neus uit tot 6 – 15, tevens de eindstand. Deze wedstrijd was een finale onwaardig: misschien de wedstrijd te veel?

Na de Beker mocht Magreb United zich de terechte winnaar van de Supercup noemen.Vrijdag 4 mei e.k. om 20u00 volgt de overhandiging van de wisselbekers aan de respectievelijke winnaars.

Place to be: café Sportkring, St.-Lambertuskerkstraat 29 te Neeroeteren.Inschrijvingen seizoen 2012 – 2013 op gsmnr. 0472/254849

Breng ook een bezoekje aan onze website www.oeterseliga.webs.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio