Titels van miniemen en kadetten bekronen jeugdopleiding SK Rooierheide

Als beloning voor de goede jeugdwerking bij voetbalclub SK Rooierheide, hebben vorig weekend 2 jeugdploegen zich tot kampioen gekroond.

De miniemen hebben hun mooi seizoen kunnen afsluiten met een verdiende kampioenstitel. Zij hebben met nog 1 match te gaan al 70 punten behaald, slechts 1gelijkspel en 1 verliesmatch.

Yves Peeters

Nochtans kreeg de groep tijdens het seizoen af te rekenen met enkele langdurige gekwetsten. Bij de voorlaatste match van het seizoen daagden vele supporters op om getuige te zijn van het behalen van de titel.

Ook de Kadetten A een schitterend seizoen gespeeld. Na 2 gelijke spelen en geen enkele verliesmatch was het toch wel wachten tot het voorbije weekend om zich tot kampioen te kronen. Als kers op de taart spelen zij de Limburgse finale van de Jeugdcup “de jonge voetballer”.

Een dikke proficiat aan spelers, trainers, afgevaardigden en ouders!

Het jeugdvoetbal bij SK Rooierheide zit duidelijk in de lift! Wil je ook een kijkje komen nemen? Woensdag 9 mei houdt SK Rooierheide opendeurdag. Iedereen is vanaf 17 uur van harte welkom aan de terreinen in de Heidestraat.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio