Geslaagde voetbaldriedaagse van Linkhout en Meldert

Tijdens de 2de week van het paasverlof organiseerden de voetbalclubs van Linkhout en Meldert een voetbaldriedaagse voor duiveltjes tot en met miniemen van 11 tot en met 13 april.Enerzijds waren de weergoden ons enorm gunstig gezind (geen spatje water tijdens de activiteiten) en anderzijds was de opkomst van een 60-tal jongeren een groot succes.

Jos Hoogstijns

Onder begeleiding van de sportieve trainersstaf kregen onze jonge voetballertjes elke dag begeleiding en training van 10 tot 15 uur.

Volgende thema’s kwamen aan bod: basistechnieken, schijnbewegingen, traptechniek, wedstrijdvormen, balcontrole, behendigheid, afweken op doel, coördinatie en lenigheid, spelvormen, circuit met de bal.

Op vrijdag werd er een penaltycup georganiseerd, werd de beste dribbelkoning gekroond en speelden we wedstrijdjes in een opblaasbare voetbalarena.. In de namiddag trokken we naar Tessenderlo voor een zwempartij.

Het was voor onze allerkleinsten, de 5-jarigen misschien de eerste ervaring een dag zonder mama of papa, maar dolenthousiast waren ook zij elke dag van de partij.

De voetbaldriedaagse was niet alleen heel leerrijk, wat samenwerking, spelvreugde en fungehalte betreft was het een voltreffer van formaat.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio