Met gratis button naar juryconcerten EMJ

Inwoners van Neerpelt kunnen vanaf 18 april gratis een button voor de juryconcerten afhalen in de bibliotheek van het centrum en dit zo lang de voorraad strekt.

Het gemeentebestuur en de organisatie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd (EMJ) nodigen iedere inwoner van Neerpelt graag uit om de juryconcerten van deze 60ste editie van het EMJ gratis bij te wonen.

gemeente Neerpelt

Met deze actie willen zij het EMJ extra toegankelijk maken. Zo krijgt iedereen nog meer de gelegenheid om kennis te maken met de echte muzikale voorstellingen en de bijzondere sfeer tijdens het EMJ.

Van 27 april tot en met 1 mei heet Neerpelt immers 89 vocale ensembles uit 23 landen verspreid over Europa en de rest van de wereld welkom! Meer dan 4000 muzikanten en hun begeleiders strijken in Neerpelt neer voor het EMJ.

Geen badge maar een gratis button dit jaar!Na een oproep om een originele button te ontwerpen voor het 60ste EMJ kreeg het festivalsecretariaat vele plezierige ontwerpen binnen. Uit 22 inzendingen werd het ontwerp gekozen van Thirsa Berckmans, leerling publiciteitsgrafiek van Mater Dei.

Nog dit. De buttons worden enkel meegegeven op vertoon van je identiteitskaart. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot de activiteiten van het EMJ.

Programma en praktische info: www.emj.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio