Bibliotheek biedt eerste hulp bij elektronica

Dit weekend pakt de bibliotheek van Maaseik uit met een uniek evenement. Op zaterdag 21 april, de dag waarop de Digitale Week van start gaat in de bib, mag iedereen zijn langs komen die een vraag heeft over een specifiek huishoudtoestel of ander apparaat.

Bibliotheek Maaseik

Heeft u dus thuis een dvd-speler, een gsm, een kofiezet of wat dan ook waarvan u niet goed weet hoe u het kan bedienen, spring dan deze zaterdag even binnen in de bib. Breng ook de handleiding van het toestel mee indien u die nog heeft. Alle mogelijke apparaten komen in aanmerking, uitgezonderd computers en smartphones.

Zeker voor senioren die niet vertrouwd zijn met de vele apparaten die hen omringen, is dit een fijn initiatief, maar uiteraard is iedereen welkom! De bib is open van 10 uur 's ochtends tot 15.30 uur en de hele dag staat er een team van experts voor u klaar!

Als u met uw toestel tot in de bib krijgt, dan zoekt men daar voor u uit hoe het aan de praat raakt.

Dit initiatief kadert in de Digitale Week 2012, een initiatief van LINC vzw. Tijdens deze week, die loopt van 21 tot en met 27 april, organiseert de bibliotheek van Maaseik nog tal van andere activiteiten om iedereen vertrouwd te maken met de moderne technologie. Het volledige programma vindt u op onderstaande website.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio