Schreeuw mee tijdens opname van Neerpeltse live-cd

Op zaterdag 21 april 2012 is het eindelijk zo ver. Een aantal beloftevolle Neerpeltse bands keert terug naar café Den Toog waar vanaf 18 uur de professionele live - opnames zullen worden gemaakt van hun optredens. De opnames worden gebundeld op een unieke CD met enkel muziek van Neerpeltse bodem.

gemeente Neerpelt

In 2011 bood café Den Toog in Neerpelt elke vrijdagavond lokale beginnende en reeds meer gevestigde bands een podiumplaats aan.

JEUK, de jeugd-, cultuur- en kunstenorganisatie van de gemeente Neerpelt is blij met dergelijke initiatieven en lanceerde daarom een erg bijzonder project: een live-CD met enkel Neerpelts talent.

Bij een CD met enkel Neerpelts talent hoort natuurlijk ook een coverontwerp van de hand van een Neerpeltse ontwerper. JEUK ging met een wedstrijd op zoek naar de mooiste Neerpeltse ontwerpen. Het winnende ontwerp – het uiteindelijke gezicht van de CD – wordt eveneens bekendgemaakt op 21 april in café Den Toog in de loop van de avond.

Wil je zelf getuige zijn van deze bijzondere en unieke avond, kom dan zeker supporteren voor jouw favoriete Neerpeltse band en wie weet weerklinkt straks jouw geschreeuw en applaus ook op de eerste JEUK live CD!

Zorg dat je er bij bent en beleef live hoe jouw favoriete band zichzelf vereeuwigt op deze unieke plaat!

Programma van de avond:18.00 uur - Tale Quale19.30 uur - Fools Delirium21.00 uur - Hotaru22.00 uur - Emergency Broadcast23.00 uur - Buddha for Mary


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio