Leerlingen leren over veiliger verkeer

Vlak na de paasvakantie stond er voor de leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar van Basisschool Wauberg-Linde een verkeersnamiddag op het programma.

De leerlingen werden verdeeld in 4 klasdoorbrekende groepen. Bij juf Liesbeth, de vervangster meester Martin, werd er een fietsparcours afgelegd.

Lieve Broekx

Bij juf Peggy werden de fietsen gepoetst en gesmeerd. Daarna gingen de leerlingen bij juf Cindy hun fietsen controleren en tenslotte leerden ze bij juf Emmy en de nieuwe wijkagent “Marc” oversteken op het zebrapad. Wist je dat de politieman ook een echte boete heeft gegeven aan een motorfiets? De man op de motorfiets had de politie niet gezien en hij reed op 1 wiel over de Meeuwerbaan. Erg gevaarlijk hoor! Jammer dat onze wijkagent dat net gezien had. Tijdens het oversteken zagen de leerlingen ook een dikke rookpluim in de verte. De politie verwittigde onmiddellijk de brandweer. Het was een drukke namiddag voor onze wijkagent. Onze leerlingen hebben tijdens deze namiddag weer veel bijgeleerd en zullen er voor zorgen dat ze zich in het verkeer steeds veilig gedragen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio