Laatste match voor trainer Marc Forier

Aanstaande zondagnamiddag om 15 uur zijn de Basvelden het toneel voor de laatste competitiewedstrijd van Zonhoven VV dit seizoen. "En dat wordt een heel speciale namiddag", weet voorzitter Patrick Nulens.

"Het is immers de laatste wedstrijd van Marc Forier als coach.

Patrick Nulens

Hij was 7 seizoenen lang de man die onze ploeg stap voor stap liet groeien. Onder zijn leiding zetten we de stap naar 1ste provinciale en intussen zijn we daar een vaste waarde geworden die elk jaar meestrijdt voor een eindrondeticket. We hebben een schitterende tijd gehad met Marc en wensen hem alle succes toe bij Spouwen-Mopertingen, zijn nieuwe club!"

"En daar blijft het niet bij"n vervolgt Patrick. "Onze kapitein, Jonathan Schoofs, heeft zelfs nog nooit voor een andere club gespeeld en verdedigt al 22 seizoenen de kleuren van ZVV ! Dergelijke clubspelers zijn stilaan een zeldzaam ras aan het worden. Jonathan liep letterlijk en figuurlijk altijd voorop in de strijd. Altijd met 200% inzet en een niet aflatende winnaarsmentaliteit."

"Voegen we daar nog Peter Lenaerts (die ook 7 seizoenen hulptrainer was) en Wesley Conté (die 5 jaar Zonhovense doel verdedigde) nog aan toe en dan begrijpt iedereen dat ze zondag nog eens alles uit de kast willen halen om deze mannen het afscheid te geven dat ze heel erg verdienen."

De wedstrijd op zich is dan ook nog eens heel bijzonder. De bezoekers uit Lutlommel zijn nog op zoek naar 1 punt om de kampioenstitel te kunnen vieren. Voetbal wordt dus zondag nog eens een extra feest in Zonhoven. Iedereen welkom om mee te genieten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio