Tweemaal viergeslacht in Heesveld

Het was Paul die het heuglijke nieuws kwam vertellen. Zijn vrouw Maria was immers voor de tweede keer overgrootmoeder geworden. “Kom eens langs op de babyborrel!” En zo gezegd en zo gedaan. Het was Maria van Vicske in de berg van Munster aan de kerk, vroeger had ze een winkel voor meubels en bijhorigheden, en nadien in Spurk baatte ze een nog grotere winkel uit met allerlei meubels.

fons jackmaer

De vreugde kon alleszins niet op, Maria was in de zevende hemel, tot tweemaal toe overgrootmoeder worden, is natuurlijk ook niet iedereen gegeven!

Maria 79 jaar, Marie-José 53, Cindy 31 en Febe 8 maanden; Dan Maria 79, Viviane 52, Nathalie 26 en nieuwkomertje Jaimy, 6 weken. Bij de babyborrel of geboortefeestje in zaal ‘De Dries’ in Niel bij As waren heel wat gegadigden, allemaal familie, vrienden en kennissen die deze unieke geboorte samen wilden vieren. Een leuke samenkomst waarbij er veel heen en weer werd gebabbeld, verteld en gelachen. Natuurlijk kregen de kleine Jaimy en de gelukkige mama Nathalie de meeste aandacht en werd het kindje ook regelmatig van schouder gewisseld. Ja, zoiets klein wil natuurlijk iedereen eens om de arm hebben. Het werd een fijn en gezellig feestje. Aan de gelukkige ouders onze beste wensen en proficiat!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio