Meer dan 20 jaar knutselgroep in Dilsen

Al meer dan 20 jaar komt de Dilserse knutselgroep om de 14 dagen samen in het Parochiecentrum. Uiteraard is het leuk om allerlei dingen te maken, maar het belangrijkste is toch dat we samen zijn en een leuke babbel hebben.

Met haar 83 jaar is de oprichtster Mitta Haldermans één der oudste deelneemsters.

sylvain sleypen

Voor haar was de knutselgroep het logische vervolg op de weduwenwerking die binnen de KAV de kans gaf aan weduwen om elkaar te ontmoeten.

Hoewel we onderdeel uitmaken van de bredere KAV-werking, zijn we toch onze eigen baas. We overleggen samen wat we gaan maken en houden daarbij natuurlijk ook rekening met de diverse seizoenen. De kosten voor materialen proberen we zoveel mogelijk te drukken . Allerhande nieuwe tendensen leren we ons zelf aan. Ondertussen hebben we in die 20 jaar zoveel gemaakt dat er nauwelijks nog een plaatsje vrij is in onze living. Een tentoonstelling zou aangewezen zijn, maar verkopen doe je die dingen toch niet omdat er zoveel uren eigen werk in zit.

Weer of geen weer, iedereen probeert er altijd te zijn. Ook dit jaar ronden we onze werking weer af met een gezellig etentje


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio