9de paaskamp was een succes

Van 10 april tot en met 13 april heeft SC Donk haar 8ste voetbalkamp georganiseerd. Dit jaar schreven er 50 spelertjes in. Het kamp was toegankelijk voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Zo kwamen ze tot 5 leeftijdsgroepen.

Iedere dag was er opvang vanaf 7.

Jimmy Graulus

30u tot 18.00u. Vanaf 10.00u kregen de voetballertjes een training voorgeschoteld en namiddag werden proeven afgewerkt. De proeven waren testen op alle facetten van het voetbal. Er werd aan doeltrappen gedaan, bordschieten, penaltycup en een behendigheidscircuit waar de spelers werden getest op techniek en snelheid. Dit werd iedere dag genoteerd en op vrijdag werd alle uitslagen samengeteld en een klassement gemaakt. Dit was dan de ‘rit van de jonge voetballer’ . Iedere speler kreeg een diploma en een medaille. De winnaars van ‘de rit van de jonge voetballer’ ontvingen een trofee.

’s Middags kregen de kinderen een warme maaltijd en op vrijdagavond konden ze genieten van een paasbarbecue aangeboden door de organisatie. In totaal hebben ze 145 eters ontvangen op de afsluitende barbecue. Volgend jaar gaat SC Donk zijn 9de paaskamp organiseren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio