Hasseltse fotograaf ontvangt PSA’s Grand Master Onderscheiding

De Photographic Society of America kondigt met groot genoegen aan dat aan Jos Aerts de GMPSA (Grand Master) werd toegekend, dit als erkenning voor zijn fotografische verwezenlijkingen.

Jos Aerts woont in Hasselt, België. Hij werd lid van de PSA in 1975 en sindsdien heeft hij meer dan 9000 fotografische aanvaardingen behaald in internationale PSA- en FIAP-erkende wedstrijden in meer dan 60 landen.

Dirk Van, Weert

Hij behaalde hierbij ongeveer 950 prijzen waaronder vele PSA-medailles in de disciplines: CPID, ND, PT, PJ en MPD,CPD.

Hij verkreeg zijn APSA in 1987, zijn FPSA in 1992 en zijn MFIAP (master) in 2008.Hij wordt regelmatig uitgenodigd om speciale wedstrijden in verschillende landen te jureren.In 2009 was Jos de eerste persoon die de ‘Ruby Membership Star Plaque’ overhandigd werd, voor het aanbrengen van 200 nieuwe PSA leden. Hij kreeg eveneens, in 2010, de ‘Fallon Award’.Hij behaalde de eerste plaats in de Who’s Who Photo Travel Division in 1983 en 1987 en sinds 1981 staat hij onafgebroken in de top tien.Nu, in 2012, werd hij bekroond met de GMPSA (Grand Master Award), de hoogste te behalen PSA onderscheiding voor fotografie. Hij is de eerste Belg die deze onderscheiding krijgt.

Jos is eveneens de PSA Region Director voor West-Europa en de internationale vertegenwoordiger voor België. Jos publiceert regelmatig werken in internationale fotomagazines. Zijn favoriete fotografie omvat voornamelijk fototravel en fotojournalistiek waarbij zijn voorliefde gaat naar: oudere personen, kinderen, dieren, portret, voornamelijk opgenomen in vreemde landen.

Proficiat met uw prestatie!

Dirk Van Weert, EPSA, AFIAPPSA Public Relations Committee.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio