Harmonie repeteert met Udo en Geena Lisa voor Hoeselt Promms5

Vorige zaterdag had een eerste repetitie plaats van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia, samen met de Popband FeSteyn, en met de gastvedetten Udo en Geena Lisa.Samen repeteerden zij bijna het volledig Promms5-programma met de meest swingende en stomende pop- en rocksongs.

Willy THIJS

Voor de leden van de popband FeSteyn was het een openbaring om zo vlot met een 60-koppig harmonieorkest te kunnen samenspelen. Ook Udo en Geena Lisa waren opgetogen over de kwaliteit en kracht van het energiek Harmonieorkest. Een de leden van de harmonie waren vol bewondering over de professionaliteit en enthousiasme van de beide gastzangers Udo en Geena Lisa .

Hoeselt Promms is nu reeds toe aan zijn vijfde editie, terwijl de vorige edities (2005-2008) telkens een gigantisch succes waren met telkens meer dan 1.000 toeschouwers. Voor de organisatie hebben de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Hoeselt en de Cultuurdienst van Hoeselt de handen in mekaar geslagen om van dit evenement opnieuw een groots opgezet spektakel te maken met een mix van populaire klassieke muziek met pop en rock, met een garantie van drie uur entertainment van de bovenste plank!

Na het Prommsconcert is er een spetterende afterparty met DJ Kurt.

Voor de gelegenheid werd ook een nieuwe website gelanceerd: www.hoeseltpromms.be, me alle nuttige inlichtingen.

Kaarten zijn te verkrijgen bij GC Ter Kommen en bij de leden van de harmonie.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio