ISC Vlietje haalt zwaar uit tegen de nummer 1

Print
ISC Vlietje haalt zwaar uit tegen de nummer 1

ISC Vlietje haalt zwaar uit tegen de nummer 1

Ham -

Gisteren ontving ISC Vlietje Ham de competitieleider in 3de pov. A van het Futsal. ZV Grote-Brogel mocht bij winst de titel vieren en de statistieken waren in hun voordeel: ISC verloor de laatste 6 wedstrijden en Grote-Brogel heeft de beste verdediging van de reeks.

Helaas voor de kampioen in spe beschikte 't Vlietje terug over haar Ronaldinho's. De vele toeschouwers kregen een heerlijke pot zaalvoetbal voorgeschoteld, nu ja de thuisaanhang toch.

Reeds in de 5e minuut zorgde Jarlson voor de 1-0, Zjef draaide iets later een vrije trap laag rond de muur binnen en Koeninho zorgde met een solo voor de 3-0. De tegenstander was van slag en had weinig verhaald tegen dit wervelend countervoetbal. Grote-Brogel liet nochtans in het begin mooi combinatiespel zien met enkele kansen maar met de groeiende achterstand zorgde de titelstress voor slordigheden. Net voor rust viel de 3-1 na een afgeweken schot, dit bracht de thuisploeg niet van slag.

Integendeel. Na de rust liep ISC verder uit met een paar magistrale acties en doelpunten: Jarlson flitste naar de 4-1, Koeninho tekende beheerst de 5-1 op en beide heren zorgden nog voor de 6-1 met een lang uitgespeelde combinatie waarbij een sublieme Jarlson zijn hattrick volbracht.

Ondertussen had King Kong zowat alles uit zijn doel geranseld, de 6-2 viel nog wel maar direct daarna scoorde Zjef met een afstandspunter een poortje door de keeper zijn benen: 7-2. Spektakel genoeg met nog een tribunesafe in slowmotion van King Kong, een penalty voor Grote-Brogel (7-3) en de eindstand die werd vastgelegd door Coach himself. Op aangeven van een sterk spelende Jurgen plaatste deze oude glorie in de draai nog een balletje in één tijd in het net, zoals vroeger!

Grote-Brogel zal volgende week op de laatste speeldag in een rechtstreeks duel strijden voor de titel tegen Regi Beringen, ISC Vlietje wenst hen allebei succes. De matchen tegen deze 2 titelkandidaten waren steeds sportief en van hoog niveau.

Voorzitter Kurt "Beton" is tevreden met deze prestatie: "Na een sterke heenronde moesten we vanaf februari de rol lossen met de top en kampten we een tijd met afwezigen. Deze match bewijst dat we een ploeg hebben voor de top 3, terwijl we in de ranking slechts halfweg staan".

Tenslotte vraagt Sénior Bie zich - samen met alle Vlieters - af waarom Jarlson gaat stoppen? "Zo'n speler mag niet stoppen met zaalvoetbal, hij is een lokale held en moet zich bezinnen over zijn beslissing". Wordt vervolgd!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio