Dames én heren van Schulen winnen beiden Beker van Limburg

Print
Dames én heren van Schulen winnen beiden Beker van Limburg

Dames én heren van Schulen winnen beiden Beker van Limburg

Herk-de-Stad -

Onze dames wonnen de Beker van Limburg zonder te spelen: spijtig dat er geen enkele tegenstander heeft ingeschreven. Desalniettemin werd de beker uiteraard in ontvangst genomen. Bovendien kunnen onze dames nu deelnemen aan de Beker van Vlaanderen. Wij duimen voor hen.

De Heren A met Edwin Poel (B4), Janik Jurek (B4) en Yens Timmers (C0) moesten het in de finale opnemen tegen Lanaken. De tegenstand was stevig met C4, C6 en E2. Gevolg was dat er heel wat voorgift moest gegeven worden en dan is een match altijd verraderlijk... zeker als die speler dan ook nog erg sterk blijkt te zijn.

Het begon spannend met Yens die 1-2 achter kwam maar dan won Yens toch nog met twee keer 12-10: een goede start. Ondertussen had Jurek het niet makkelijk: hij verloor de eerste set en kwam in de tweede 5-10 achter. Dat zag er niet zo goed uit. Maar Jurek vocht zich terug in de set en wist de tweede set toch nog binnen te halen met 14-12... dat leidde tot winst en 2-0 voorsprong.

Onze ploeg was door het thuisvoordeel gelanceerd: Edwin en Yens wonnen de tweede ronde en ook in de derde ronde was de winst voor Schulen. We zagen mooie en spannende matchen met Schulen als verdiende winnaar.

Nu mogen onze twee ploegen samen naar Diest op 1 mei om de superbeker te betwisten tegen de bekerwinnaars van de andere provincies.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio