Benefiet wijsteunengreg telt af naar fietstocht naar Lourdes

Print
Benefiet wijsteunengreg telt af naar fietstocht naar Lourdes

Benefiet wijsteunengreg telt af naar fietstocht naar Lourdes

Kortessem -

De Benefietactie 'wijsteunengreg' vaart op kruissnelheid. Onze fietsers leggen de laatste hand aan hun intensieve trainingen om zo op zondag 22 april om 10 uur hun fietstocht van 1327 km aan te vatten. Het vertrek is voorzien aan het Cultureel Centrum van Kortessem en de tocht gaat in negen etappes tot in Lourdes.

Tal van activiteiten zijn inmiddels opgestart. Zo zijn er spinningsessies gestart in Easyfit in Tongeren. Je kan gaan zeilen in Nieuwpoort en na de paasvakantie start de Klokschool met een heuse wafelverkoop

Op zaterdag 14 april organiseert TRC Kortessem de 'Saturday Night Fever party' in de Kantine van TRC en tevens is er die avond een concert van het kinderkoor Arsis in de Goudvink in Guigoven.

Op zaterdag 21 april ben je van harte welkom op onze kienavond in de Goudvink te Guigoven, waar tal van gezinsvriendelijke prijzen te winnen zijn. Per kienkaart ontvang je tevens een tombolabiljet waarmee je nog een extra kans maakt om een mooie prijs te winnen op het slotevent.

Voor de echte liefhebbers is er een Zumbathon-party op zaterdag 5 mei in de Sporthal van Kortessem. Tot slot is iedereen van harte welkom op het slotevent op zondag 6 mei in het Kasteelpark Fauconval, boordevol animatie voor jong en oud, met onder andere de trekking van de winnende tombolaloten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio