Paashaas brengt bezoek aan Steenbergwijk

Print

Paashaas brengt bezoek aan Steenbergwijk

Beringen -

Het buurtcomité ‘de Steenbergwijk’ organiseert diverse activiteiten voor de bewoners.
Paaszaterdag had men de Paashaas gevraagd om de kinderen van wijk ( tot de leeftijd van 9jaar) weer wat lekkere paaseitjes te brengen. Normaal gezien komt hij ze altijd, op het speelpleintje, verstoppen.

Maar door de werken was dit herschapen tot een grote (bruine) zandberg. Niet de ideale plaats om paaseitjes te verstoppen.

Daarom had hij ze in de unit gezet en na een korte rustpauze dan de kinderen en (groot)ouders buiten wachten met een mandje eitjes om toch al te proeven. Eens allemaal binnen, nog eerst even een kleine rondgang. Vervolgens mochten de kinderen aanschuiven voor heel wat lekkers, en omdat hun handjes nog wat klein zijn had de Paashaas ook een plastiek zak meegebracht.

Op het laatst wilde de ‘grote’ kinderen ook nog een knuffel. Maar de laatste knuffel was toch voor de voorzitter Patrick Laurens. Een symbolische knuffel want deze was voor al de bestuursleden, vrijwilligers die zich inzetten voor allerhande activiteiten zoals: kaartspelen, bloemschikken, kindernamiddagen met knutselen, spel en nog zoveel meer.

Meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio