Gratis filmvoorstelling voor senioren

Print
Gratis filmvoorstelling voor senioren

Gratis filmvoorstelling voor senioren

Kinrooi -

Het jaarthema van de Maaslandse seniorendiensten is ouderen, seksualiteit en intimiteit. Na een geslaagde start met twee lezingen van Bo Coolsaet (foto) is een filmvoorstelling het volgende evenement van de seniorendiensten. Maandag 23 april kan je "Elsa y Fred", een romantische komedie die past in het jaarthema gaan bekijken.

Senioren die zin hebben in een gratis filmvoorstelling op maandagnamiddag, schrijven zich voor 20 april in bij het Sociaal Huis.

De film Elsa y Fred is een Spaans-Argentijnse romantische komedie uit 2005. De film vertelt het verhaal over de opbloeiende liefde tussen twee mensen op leeftijd. Elsa is een tweeëntachtigjarige Argentijnse, vol optimisme en levenslust. Alfredo is haar nieuwe zevenenzeventigjarige buurman, die onlangs zijn vrouw heeft verloren en daarmee zijn levensdoel. Maar Elsa komt als een wervelwind zijn leven binnen met de droom om de beroemde scene van Anita Ekberg in de Trevi-fontein uit La Dolce Vita na te spelen.

Kom samen met je partner, je vriend of vriendin, je buurman of buurvrouw genieten van deze prachtige film over liefde en vriendschap. De deuren van de fanfarezaal in Kinrooi (Breeërsteenweg, vlakbij de technische dienst) gaan open om 13u30. Om 14u00 stipt begint de filmvoorstelling. De voorstelling is gratis. Inschrijven vòòr 20 april in het Sociaal Huis (089 70 14 14) is wel een must !


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio