Voerens Amateur Toneel pakt uit met "D'r roze Piezjama"

Print
Voerens Amateur Toneel pakt uit met "D'r roze Piezjama"

Voerens Amateur Toneel pakt uit met D'r roze Piezjama

Voeren -

Na het succes van hun twee eerste voorstellingen pakt het Voerens Amateur Toneel nog twee keer uit met “D’r roze Piezjama”: vrijdag 13 en zaterdag 14 april, telkens om 20 uur. De verhuiswagens stonden er deze week weer aan de school om Twan Krieëmer, zijn vrouw Mia en de Sjönmam te helpen verhuizen.

Het komisch blijspel voert de negen acteurs én een roze pyjama elke avond langs het decor van het nieuwe woonhuis van Twan Krieëmer. Nog maar net ingetrokken met vrouwlief en (helaas) zijn (vreselijke) schoonmoeder die hem het leven zuur blijft maken is de rust helemaal weg wanneer zij ineens ontdekt ''Wat ?!... Een roze pyjama ?''. Dan pas maakt ze het Twan echt moeilijk. Een leugentje om bestwil ? ...of uit angst ?

Tot groot vermaak van de toeschouwer wringt Twan zich in tal van bochten om en rond deze roze pyjama! Steeds meer mensen, van diverse pluimages, komen bij Twan over de vloer. Hij wordt dwarsgezeten door een privédetective, in de gaten gehouden door de politie en tot overmaat van ramp ook nog eens afgeperst door twee criminelen. Niemand kan hem helpen! ...behalve dan zijn poetsvrouw misschien? Verwikkelingen en misverstanden zorgen voor veel hilarische momenten.

Onze ervaren regisseur Pierre Simons uit Partij (NL), die vorig jaar ook al de regie verzorgde, heeft de afgelopen maanden intensief gewerkt met de acteerploeg. Het resultaat mag er zijn. De acteurs zijn goed op elkaar ingespeeld en het verhaal wordt op een amusante en aanstekelijke wijze gebracht. Zij heten u allen van harte welkom!

Deze laatste voorstellingen gaan door op vrijdag 13 april en zaterdag 14 april a.s., telkens om 20u, Feestzaal van de Provinciale School, Hoeneveldje 2, in 's-Gravenvoeren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio