MTB Sint-Truiden stelt nieuwe kledij en 13de toertocht voor

Print
MTB Sint-Truiden stelt nieuwe kledij en 13de toertocht voor

MTB Sint-Truiden stelt nieuwe kledij en 13de toertocht voor

Sint-Truiden -

In de lokalen van sponsor Smets Motoren stelde de Mountainbikeclub Sint-Truiden hun nieuwe kledij voor, in aanwezigheid van de tweede sponsor, Cycle Passion uit Borgloon.

De club, die al 15 jaar bestaat, wil tevens de aandacht vestigen op hun jaarlijkse MTB tocht die dit jaar voor de 13de keer wordt georganiseerd op zondag 29 april en nadrukkelijk in het teken staat van de bloesem.

De club streeft er telkens naar de deelnemers te vergasten op nieuwe aantrekkelijke stroken. Dit jaar zijn er opnieuw twee afstanden voorzien - 26 en 46 kilometer. Het parcours van de beide afstanden is voor het merendeel hertekend en loopt op diverse plaatsen over privéterreinen die voor die dag uitzonderlijk mogen bereden worden.

Vanaf dit jaar is de club aangesloten bij de Vlaamse Wielrijdersbond, wat garant staat voor een degelijke overkoepeling. Ook is de aanvraag in behandeling voor een officiële erkenning door de stad Sint-Truiden waardoor in de toekomst nauwer kan samengewerkt worden met de sportdienst en de bevoegde instanties.

Op onze website www. mtbsint-truiden.be is alle info te vinden over onze club, de organisaties en de fotogalerij.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio