Stadsradio GRK gaat 'backstage'

Print
Stadsradio  GRK gaat 'backstage'

Stadsradio GRK gaat 'backstage'

Genk -

Bij stadsradio GRK (Genker Radio Kontakt) zet men de komende weken de deuren wagenwijd open voor alle nieuwsgierigen en geinteresseerden in het radio-gebeuren. Vooral het verenigingsleven krijgt dé kans om een boeiende kijk te nemen achter de schermen van een werkende lokale radio.

Voorzitter Eddy Thijs verwacht een grote respons op dit creatieve idee. "Begrippen zoals playlist-teasing-format-breaking news en nog veel meer woorden die als 'latijn' klinken, worden naar de aanwezigen toe verduidelijkt. Deze rondleiding in ons radiogebouw wordt dus geen saaie kost maar een interactieve shop met denken, praten, uittesten en inderdaad 'zelf' radio maken,' " benadrukt hij.

De aankomende luistervinken kunnen zich nu al opmaken voor een avontuurlijk en uitdagend bezoek. "Sowieso worden de opnamestudio's, de live studio en de redactieruimtes opengesteld. En ga er maar van uit dat een dergelijk bezoek een dikke twee uren zal duren hoor," onderstreept Thijs nog.

Een laatste stille wenk van de GRK-voorzitter omtrent het prackisch verloop van GRK backstage: "De verenigingen die GRK willen bezoeken, maken vooreerst een afspraak met onze onthaaldienst op 0475 39 19 61. De prijs voor een bezoek bedraagt 7 euro per persoon, 2 consumpties inbegrepen." De bezoeken zijn alle dagen mogelijk, na afspraak dus.

Meer info: info@grk.fm


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio