Jeugdvoetbal KST Elen stunt

Print
Jeugdvoetbal KST Elen stunt

Jeugdvoetbal KST Elen stunt

Dilsen-Stokkem -

Jeugdvoetbal KST Elen stunt!

In Elen weet intussen iedereen “waar dat feestje is”! De afgelopen weken vierde de jeugdwerking daar immers uitbundig drie kampioenentitels, want zowel de miniemen A en B (U13) als de kadetten (U15) mochten zichzelf de beste van hun reeks noemen!

De jongens en meisjes van de U13A wonnen al hun wedstrijden en maakten tot hier toe al 261 doelpunten en kregen slechts vier tegendoelpunten binnen, een ongeëvenaard doelpuntensaldo dus! De miniemen B speelden kampioen met een voorsprong van maar liefst 20 punten…

De U15 verloren geen enkele wedstrijd en hielden hun rechtstreekse concurrenten telkens in de ban met een Arsenal-score! De bedoeling is dat zij gedisciplineerd blijven trainen om het volgende seizoen in de bijzondere provinciale reeks het mooie weer te maken!

Alhoewel hun uitslagen niet in een officieel klassement vertaald worden, mogen we in dit stukje ook de preminiemen (U10) niet vergeten: zij brengen al een heel seizoen oogstrelend voetbal met een ploegje dat voor een groot deel uit heel talentvolle duiveltjes bestaat!

Op dit moment strijden deze ploegen trouwens ook nog steeds mee voor de felbegeerde Limburgse beker! Afwachten wie er “de dubbel” kan wegkapen…


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio