Gratis naar circus Barones

Print

Gratis naar circus Barones

Hasselt -

Het familiecircus Barones heeft haar tenten opengevouwen op het Dusartplein. Van 3 tot 15 april geven zij 19 voorstellingen. Duur is het niet, maar op de eerste dag schonk de circusdirecteur een hele voorstelling aan de stad, gratis en voor niets!

“We zijn in Hasselt altijd al goed ontvangen en daarom doen we deze geste”, vertelt directeur Richard Korittnig. “De gratis voorzieningen die de stad ons aanbiedt en de vlotte communicatie met de dienst ‘evenementen’ heeft mij doen besluiten om een voorstelling weg te schenken aan het OCMW van deze stad.” Ruim 550 genodigden gingen daarop in en beleefden met hun gezin een fantastische avond in de oer-echte circustent van Barones.

Het circus Barones gaat terug tot 1848. De 8ste en 9de generatie staat vandaag in de ring. Vader Richard met echtgenote en drie kinderen maken permanent deel uit van het 16-koppige team dat vast in dienst is. Circus Barones is het enige Vlaams erkend circus sedert 2005 en zijn dus al 12 jaar op ronde in Vlaanderen.

De circustent is er eentje van de kleine, gezellige soort. Alles zit in een 24-meter tent waarin maximaal 700 mensen een plaatsje kunnen krijgen. De optredens wisselen elkaar snel af en – zoals het hoort in een circus- er kan gelachen worden.

Circus Barones is een familie-attractie. De tickets zijn daarom erg goedkoop gehouden zodat grotere gezinnen er ook naartoe kunnen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio