Tentoonstelling 'Woord en Beeld'

Print
Tentoonstelling 'Woord en Beeld'

Tentoonstelling 'Woord en Beeld'

Diepenbeek -

Curieus Limburg geeft amateurkunstenaars graag de kans om hun talenten aan het grote publiek te tonen. Daarvoor stellen wij regelmatig de Foyer van De Voorzorg ter beschikking.

Deze maand trok de aandacht naar Diepenbeek, waar misschien wel de grootste kunstkring van Limburg leeft: Diep’Arte.

Drie Diepenbeekse kunstenaars groepeerden zich en stelden een mooie, gevarieerde tentoonstelling samen. Het werd een combinatie van fotografie met gedichten van Blauwhartje, keramiek van Paule Vandebroek en schilderwerken van Josy Kreijkamp.

De opening van de expo was alvast een succes. Het publiek genoot van de werken met een glaasje. De voorzitter van Diep’Arte, Jean Ramon, sprak zijn blijdschap uit in een mooie, begeleidende toespraak. Ook voorzitter van de lokale curieusafdeling, Timothy Jooken, was trots op zijn creatieve dorpsgenoten. Verder werden er nog enkele ontroerende gedichten uit de nieuwe bundel van Blauwhartje voorgedragen.

Je kan deze tentoonstelling nog gaan bekijken tot en met 23 maart 2012. Locatie: de Foyer van De Voorzorg, Capucienenstraat 10 te Hasselt. Openingsuren: maa, din, woe, don van 8u. tot 16u.30 (doorlopend) en vrijdag van 8u. tot 12u.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio