Knotsgekke Komedie: Zèè hielt âân bè ié.ne va Kirringe!

Print

Knotsgekke Komedie: Zèè hielt âân bè ié.ne va Kirringe!

Hasselt -

Al enkele maanden repeteren de acteurs en actrices van het Koninklijk Hasselts Operettengezelschap in het rijden van een scheve schaats. Met veel enthousiasme recontrueren ze de liefdeshistorie van Jacqueline en Robert. Nog een goede week en dan staan ze klaar om ons eens te meer te vermaken met een schitterend blijspel.


Op donderdag 22 maart om 19.00 uur en verder op 23, 24, 29, 30 en 31 maart telkens om 20.00 uur spelen ze in de kleine theaterzaal van het cultuurcentrum van Hasselt de geestige komedie " Sex en Jaloezie " van Marc Camoletti. De regie wordt gevoerd door Pierre Coppens in een decor van Francis Vannerum.
Een pittige komedie over liefde en " aa.nha.gerèe " in Kuringen zorgt voor een komische avond vol bokkensprongen.

Bernard, een rijke aannemer komt er achter dat zijn vrouw Jacqueline hem bedriegt. Hij nodigt zijn rivaal op een slinkse manier bij hem thuis uit. Daar stelt hij hem voor de keuze dat hij met diens vrouw mag slapen of dat hij hem laat vermoorden. Voor Robert, de eigenaar van een plastiekfabriek, is het niet moeilijk om te kiezen.
Voor het diner, georganiseerd door Bernard, brengt Robert evenwel Barbara, een escortgirl mee i.p.v. zijn vrouw. Juliette.
Jacqueline komt oog in oog te staan met haar minnaar en zijn vermeende echtgenote wat uiteraard leidt tot komische situaties en verwarringen. Als Juliette, Roberts echte vrouw ook nog eens onverwacht op het toneel verschijnt, krijgen we natuurlijk hilarische taferelen met dubbelzinnige dialogen.

Als u deze komedie wil bijwonen, kunt u kaarten reserveren op het nummer 011.229933 van het Ccha, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt.
Tickets kosten € 15 en € 14 met Uitpas, reservering inbegrepen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio