Week van de vrijwilliger op Gerkenberg

Print
Bree -

Naar jaarlijkse gewoonte worden de vrijwilligers van het woonzorgcentrum Gerkenberg in de bloemetjes gezet voor hun belangeloze maar onmisbare inzet! Om hen te bedanken bood het bestuur hen op maandagavond 5 maart, aan het begin van de week van de vrijwilliger, een pasta- en dessertbuffet aan.

En dat werd gesmaakt!

Iedereen was blij verrast met de aankondiging door de animatieploeg dat er weldra een bestelling zou gebeuren van een fleece jasje voor elke vrijwilliger, voorzien van het logo van de Gerkenberg!
En ze hadden nog meer in petto! Bij wijze van team-building, werden de vrijwilligers in vijf groepen verdeeld. Elke groep kreeg een opdracht waarvan de uitvoering ten goede moet komen aan de bewoners van het rusthuis. Wanneer de opdracht met glans vervuld wordt, krijgt het team een ster. Het enthousiasme zat er meteen in en ze beloofden voor een vijf-sterren rusthuis te gaan!
Wie dus tegen einde april de vrijwilligers wil helpen om 50 kleinkinderen en achterkleinkinderen te verzamelen of een ludieke optocht wil organiseren met 20 verschillende voertuigen, of 3 gratis podium acts kan versieren of kan meewerken aan een namiddag waarbij de 5 zintuigen gestimuleerd worden of in een retro modeshow wil defileren …. meld je bij het animatieteam op het nummer 089/480259.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio