Wat verwacht UNIZO-Maaseik van het nieuwe gemeentebestuur in de volgende zes jaar?

Print

Wat verwacht UNIZO-Maaseik van het nieuwe gemeentebestuur in de volgende zes jaar?

Maaseik -

UNIZO-Maaseik heeft haar prioriteiten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen overhandigd aan de voorzitters van de lokale politieke partijen in Maaseik.
Voor ondernemers zijn de gemeenteraadsverkiezingen cruciaal. De steden en gemeenten winnen dan ook steeds meer aan belang.

UNIZO schakelde daarom haar lokale ondernemersverenigingen in om dé ondernemersprioriteiten voor de gemeente op te maken.

UNIZO-Maaseik vroeg zo onder andere een sterke dienst economie met een bevoegd schepen en een kmo-ambtenaar als aanspreekpunt voor ondernemers. Er is in Maaseik ook nood aan meer ruimte voor nieuwe en uitbreidende ondernemers en voor ondernemers die nu zonevreemd liggen. Ook moet er meer aandacht gaan naar de toegankelijkheid, inrichting en aankleding van de industrieterreinen. Op vlak van bereikbaarheid vraagt UNIZO-Maaseik voor meer inspraak en betere communicatie bij wegenwerken en signalisatieplannen, een betere toegankelijkheid en veiligheid op en rond industrieterreinen en extra ruimte voor laden, lossen en kort parkeren in het centrum.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio