UNIZO-Lummen overhandigt prioriteiten gemeenteraadsverkiezingen

Print
UNIZO-Lummen overhandigt prioriteiten gemeenteraadsverkiezingen

UNIZO-Lummen overhandigt prioriteiten gemeenteraadsverkiezingen

Lummen -

UNIZO-Lummen heeft haar prioriteiten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen overhandigd aan de voorzitters van de lokale politieke partijen in Lummen. Ze deed tijdens haar 2de Ondernemerscafé voor zelfstandige ondernemers in het Intermotel en in aanwezigheid van UNIZO gedelegeerd bestuurder Karel Van Eetvelt.


Voor ondernemers zijn de gemeenteraadsverkiezingen cruciaal. De steden en gemeenten winnen dan ook steeds meer aan belang. UNIZO schakelde daarom overal haar lokale ondernemersverenigingen in om dé ondernemersprioriteiten voor de gemeente op te maken.

UNIZO-Lummen pleit zo onder andere voor een vast aanspreekpunt voor ondernemers op het gemeentehuis of een apart loket voor ondernemers. De organisatie van Lummense ondernemers vraagt ook om de verkrotting en langdurige leegstand van bepaalde handelspanden aan te pakken. Een andere eis is de ontwikkeling van extra parkeerplaatsen voor langparkeerders in het centrum en een betere ontsluiting en aansluiting op de autosnelwegen van de industrieterrein Gestel-Genebos en het kmo-terrein Klaverblad.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio