Gezinsbond Zutendaal helpt Sint-Vincentiusvereniging Genk

Print

Gezinsbond Zutendaal helpt Sint-Vincentiusvereniging Genk

Zutendaal -

Zondag 4 maart organiseerde de Gezinsbond van Zutendaal haar eerste voorjaarsbeurs voor kinderartikelen in zaal Avdâq. Een veertigtal standhouders uit Zutendaal en omgeving bouwden een mooie stand uit, ze kregen een ruime tafel ter beschikking. Om 13.

30 uur gingen de deuren open voor het publiek. Een tweehonderdtal bezoekers konden goede zaken doen met de standhouders, kleine en grote spullen veranderden van eigenaar.

Tijdens de beurs werden de standhouders op de hoogte gebracht van de actie "Help Sint-Vincentius". De standhouders konden een deel van hun niet verkochte spullen schenken aan de Sint-Vincentius Genk. De vereniging uit Genk steunt op 68 vrijwilligers die zich inzetten voor mensen in nood uit Genk en Zutendaal. Op het einde van de beurs werden de geschonken kleding en speelgoed door de vrijwilligers dankbaar in ontvangst genomen. Johan Mertens (voorzitter Gezinsbond) en Roger Ghijsen (voorzitter Sint-Vincentius) spraken van een geslaagde actie.

Op zondag 21 oktober 2012 organiseert de Gezinsbond van Zutendaal haar jaarlijkse najaarsbeurs, in 2011 ontving de beurs om en bij de 500 bezoekers.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio