G-tennis Limburg ontvangt G-sportprijs tijdens Limburgs Sportgala

Print
G-tennis Limburg ontvangt G-sportprijs tijdens Limburgs Sportgala

G-tennis Limburg ontvangt G-sportprijs tijdens Limburgs Sportgala

Sint-Truiden -

Op woensdag 29 februari was dancing Versus in Hasselt the place to be voor vele Limburgse topsporters. Atleten uit alle sporttakken, die zich het afgelopen jaar in de schijnwerpers wisten te werken, waren er present op het Limburgs sportgala. Op dit jaarlijks evenement, dat georganiseerd wordt door het provinciebestuur, worden 'De Limburgse sportprijzen' uitgereikt en ontvangen ook heel wat sportvrijwilligers een erkenning voor hun inzet.

G-tennis Wimbledon 'rolstoeltennis en tennis voor mensen met een verstandelijke handicap' was samen met nog enkele Limburgse tennisclubs zeer vereerd om dit jaar met het G-tennis de G-sportprijs in ontvangst te mogen nemen. Fantastisch om op deze manier waardering te krijgen voor de mooie weg die het G-tennis toch al heeft afgelegd.

De Truiense Linda Goffings, G-tennisverantwoordelijke bij Tenniscenter Wimbledon mocht de prijs in ontvangst nemen uit de handen van Kim Clijsters, die zoals we al langer weten het G-tennis een zeer warm hart toedraagt. We kregen een schitterend bronzen beeld en een mooie karikatuur van onze sporttak.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio