Vragen staat vrij op eerste Ekselse vrouwenquiz

Print
Hechtel-Eksel -

Percussion feeling - een afdeling van de K.F. Eendracht Eksel - nam het initiatief een quiz te organiseren met vragen voor en door vrouwen. Mannenploegen die het aandurfden konden met een bonusvoordeel starten.

Deze gedurfde organisatie werd aangekondigd als: "Vergeet de geschiedenislessen, landkaarten, biologielessen, actualiteit en wetenschapsvragen.

.. volgende vrijdag draait het om de echt belangrijke weetjes en feiten."

En het werd een succes. 26 ploegen, waaronder een vijftal met enkel dappere mannen, zaten vrijdag 2 maart om 20 uur in het buurthuis van de Locht klaar om aan deze unieke quiz met de favoriete vrouwthema’s te beginnen.

Aangezien de gemiddelde vrouw goed ontwikkelde zintuigen heeft werden de quizzers hier uitgebreid getest op horen zien, ruiken, voelen en proeven. Opvoeding, pnderwijs, kinderzorgen, glamour, glitter en gossip, film, tv en 'de boekskes'... het kwam allemaal aan bod op deze quizavond.

Er waren prijzen voor de eerste, tweede en derde ploeg, de best scorende mannenploeg en de laatste mannenploeg. Uit de uitslag leren we dat de winnaars, ondanks de bonus voor de mannen, de vrouwen waren en de eerste mannenploeg slecht op de 11de plaats te vinden was. Het succes van deze plezante, degelijke opgestelde vrouwenquiz nodigt uit om hier zeker de volgende jaren een vervolg aan te geven.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio